Stugor i byn Björkliden


Stuga med fyra bäddar. Veckopris. Bytesdag Söndag (annan dag för ankomst/avresa efter överenskomelse)

Pris: 3000 SEK

 Rum med två bäddar. Veckopris. Bytesdag Söndag (annan dag för ankomst/avresa efter överenskomelse)

Pris 2600 SEK


Rum med fyra bäddar. Veckopris. Bytesdag Söndag (annan dag för ankomst/avresa efter överenskomelse)

Pris 3000 SEKStandarden i stugorna/rummen är mycket enkel. Det finns inte rinnande vatten, dusch eller wc. Torrtoa och varm- och kallvatten finns på gården, vedeldad bastu vid älven. Begränsade duschmöjligheter finns. Anläggningen är inte handikappanpassad och kan därför anses olämplig för rörelsehindrade."Storselskojan med fyra bäddar
Storselskojan är belägen på den södra sidan av älven, 4 km uppströms Björkliden. I priset ingår båttransport till och från stugan. Veckopris. Bytesdag Söndag (annan dag för ankomst/avresa efter överenskomelse).

Pris: 5000SEK


 
Tältplats på angiven plats i byn kostar/tält: 1 dygn, 200SEK, 3 dygn, 400SEK och 7 dygn, 600SEK. Då får man tillgång till bastu, utedass, ved osv. Normala "fjälltält" för högst 4 personer är vad som avses. Har man extra stort campingtält, militärtält o likn kan avgiften bli högre. På icke angiven plats längs älven är tältning avgiftsfritt, men håll rejält avstånd till fritidshusen. Det är tillåtet att elda i eldstaden vid Bäckstugan vid dagbesök, men inte tillåtet slå läger där. Övriga stugor är att betrakta som privata tomter, oavsett om någon vistas där för tillfället eller inte. Läs noga igenom allemansrätten, så ni vet vilka skyldigheter ni har.

 

För att boka: E-post: bjorklidenlaisalven@hotmail.com

Angående hemsidan:  Webmaster